Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-05@20:21:07 GMT

شخصیت شناسی داوران مسابقه «خندوانه»

تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۹۸۷۲۰

شخصیت شناسی داوران مسابقه «خندوانه»

باشگاه خبرنگاران جوان ـ داوری این مسابقه، توسط سه هنرمند نام آشنا در عرصه کمدی انجام می‌شود یعنی رامبد جوان، حسن معجونی و امیر مهدی ژوله. اگرچه هر سه نفر در قسمت‌های مختلف برنامه و بعد از اجرا‌ها تا حد زیادی آرا و نظرات یکدیگر را تایید می‌کنند و کمتر پیش می‌آید که نظر یک داور با بقیه ۱۸۰ درجه متفاوت باشد، اما با بررسی نظرات و شیوه داوری آن‌ها، شاهد سه تیپ رفتاری متفاوت هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مقاله می‌خواهیم با استفاده از مدل رفتارشناسی معتبر دیسک، ویژگی‌های شخصیتی هرکدام از داوران مسابقه خنداننده‌شو ۳ را بررسی کنیم.

رامبد جوان/ پرانرژی و دارای نگاه بالا به پایین

کدام تیپ شخصیتی؟ راهبر

ناگفته پیداست که اثرگذارترین فرد در این گروه سه نفره، رامبد جوان است. در مدل رفتارشناسی دیسک، تیپ‌های رفتاری به چهار گروه اصلی تقسیم بندی می‌شوند که یکی از این چهار گروه، گروه راهبر است. افراد راهبر، رهبرانی پرانرژی هستند که پشتکار و انگیزه بالایی دارند. استعداد زیادی در ایجاد محیط پرهیجان و توانایی انجام چندین کار به صورت همزمان را دارند. با بررسی‌های صورت گرفته، می‌توانیم رامبد جوان را در گروه راهبر قرار دهیم.

رامبد جوان هنگام ارائه نظرات، از حرکات دست و بدن زیاد استفاده می‌کند. اغلب اوقات در صندلی‌اش تکان می‌خورد و نظراتی که می‌دهد با اعتماد به نفس و درباره کلیت اجرای شرکت‌کننده است. هنگام نظر دادن، معمولا راهنمایی می‌کند و در داوری، نگاه بالا به پایین دارد. در مجموع، استفاده از کلمات باید و نباید را در داوری رامبد جوان زیاد مشاهده می‌کنیم.

حسن معجونی/ حمایتگر، متواضع و کمی‌خجالتی

کدام تیپ‌شخصیتی؟ رابطه‌ساز

کارگردان تئاتر، بازیگر سینما و تلویزیون و داور سری قبلی مسابقه خنداننده‌شو، فردی است که نسبت به دو داور دیگر جدی‌تر محسوب می‌شود، کمتر می‌خندد و کمتر واکنش‌های عاطفی و احساساتی نشان می‌دهد. اگر بخواهیم شخصیت حسن معجونی و رامبد جوان را با یکدیگر مقایسه کنیم، تفاوت‌های بسیار زیادی در هر دو نفر می‌بینیم. از بین چهار تیپ رفتاری مدل دیسک، حسن معجونی در گروه رابطه‌ساز قرار می‌گیرد. گروهی که حمایتگر، آرام، مهربان، متواضع، وفادار و کمی خجالتی‌اند. اغلب ساده و شیک‌پوش‌اند و کمتر با لباس‌هایشان جلب توجه می‌کنند.

با صدای آرام و آهسته و اغلب با چشمانی سر به زیر ارتباط برقرار می‌کنند. به زبان بدن «حسن معجونی» که دقت می‌کنیم، شور و هیجان رامبد جوان را نمی‌بینیم، اما در مقابل آرامش و طمانینه‌ای را می‌بینیم که باعث می‌شود طرف مقابل احساس امنیت کند. معمولا دستانش را روی میز قرار نمی‌دهد و سعی در انتقاد مستقیم از شرکت‌کننده ندارد. نظراتش بیشتر به حال و هوای استندآپ اشاره دارد. از کلماتی مثل فکر می‌کنم، به نظرم و ... برای داوری زیاد استفاده می‌کند.

امیرمهدی ژوله/ هوش کلامی زیاد، محتاط و سخت‌گیر

کدام تیپ‌شخصیتی؟ تحلیل‌کننده

ژوله، فیلم‌نامه‌نویس، هنرپیشه و روزنامه‌نگاری است که در بسیاری از سریال‌های مهران مدیری نقش نویسنده را داشته. یکی از دلایل موفقیت ژوله، تسلط او بر هوش کلامی و استفاده از عبارات فکر شده و در عین حال طنازانه است. وقتی ژوله را بررسی می‌کنیم، تیپ رفتاری او در گروه تحلیل‌کننده قرار می‌گیرد.

افراد گروه تحلیل‌کننده، افرادی محتاط و هوشیار هستند که قبل از هر اقدامی، خوب تامل می‌کنند. بسیار دقیق هستند و قادرند تمام زوایای پنهان کار را که از چشم دیگران دور مانده، بررسی کنند. این افراد می‌توانند به شدت خلاق باشند و جرقه ایجاد یک ایده خوب را بزنند. معمولا افراد این تیپ رفتاری، سخت گیر هستند، در انجام امور محوله خستگی ناپذیرند و کار‌های خود را با کیفیت بالا انجام می‌دهند. ژوله معمولا هنگام نظر دادن، خودکار به دست دارد.

در لباس‌هایی که می‌پوشد از رنگ‌های ساده و یکنواخت بیشتر استفاده می‌کند. بسیار جزئی‌نگر است و به متن و ساختار استندآپ کمدی خیلی توجه دارد. این‌که فرایند کمدی از یک مسیر مشخص تبعیت کند، برایش مهم است. هنگام اجرا‌ها معمولا می‌نویسد تا چیزی از قلم نیفتد. شمرده و آرام صحبت می‌کند و روی نظراتی که می‌دهد زیاد کار می‌کند.

منبع: خراسان

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: خندوانه رامبد جوان رامبد جوان حسن معجونی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۹۸۷۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زن ها در ۷۵ هزار سال پیش این شکلی بودند! |‌ عکس | این زن در کوه های زاگرس زندگی کرده است

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از یورونیوز،‌ بنابر اعلام دانشمندان، دست چپ این زن زیر سرش حلقه شده و سنگی زیر سرش گذاشته شده بود که احتمالا به عنوان بالشتک در آن جا قرار داشته است.

دانشمندانی که بقایای او را مطالعه می‌کردند با قرار دادن استخوان‌های جمجمه موفق به بازسازی چهره این زن شدند.

بقایای استخوانی این زن نئاندرتال چهل و چند ساله که اصطلاحا «شانیدر زی» (Shanider Z) نام گرفته است، در سال ۲۰۱۸ در غاری در کوه‌های زاگرس عراق کشف شده بود.

اولین حفاری‌ها در سال ۱۹۶۰ در این نقطه انجام گرفته بود و باستان‌شناسان در آن زمان بقایای تعدادی نئاندرتال را به دست آورده بودند. با این حال اما حدود پنج دهه طول کشید تا تیمی از دانشگاه‌های کمبریج و لیورپول، پس از رفع موانع عمدتا سیاسی، بتوانند به محل کوه‌های زاگرس در شمال عراق بازگردند و بقایای شانیدر زی را در همان محل کشف کنند.

جمجمه «شانیدار زی»، که تصور می‌شود بهترین کشف از نئاندرتال‌ها در این قرن است، تا حدی له شده که محققان احتمال می‌دهند این اتفاق در اثر ریزش سنگ نسبتاً بلافاصله پس از مرگ او رخ داده باشد.

قد این نئاندرتال باستانی حدود ۱.۵ متر تخمین زده شده و تجزیه و تحلیل استخوان‌های او نشان می‌داد که در میانه دهه چهارم زندگی درگذشته است. پروفسور گریم بارکر، از مؤسسه تحقیقات باستان‌شناسی مک‌دونالد کمبریج که کاوش در غار شانیدر را رهبری کرده است، گفت: «هیچوقت انتظار نداشتم که نئاندرتال‌های بیشتری را در این غار کشف کنیم».

وی اضافه کرد: «ما در اصل می‌خواستیم به منظور یافتن پاسخ برای چرایی مرگ نئاندرتال‌ها، تاریخ تدفین‌های قدیمی را بررسی کنیم».

کد خبر 849006 برچسب‌ها تاریخ - باستان‌ شناسی خبر مهم انسان

دیگر خبرها

  • اخراج بازیکن به دلیل تلاش برای نجات جان یک هوادار! + عکس
  • «جایزه روزبه» به منتخبان مسابقه پارس آرا اعطا می‌شود
  • پلنگ صورتی عضله‌ای: این شخصیت دیگر خنده دار نیست! (عکس)
  • استقرار گروه‌های مرمتی و باستان شناسی در نقش رستم
  • استقرار گروه‌های مرمتی و باستان شناسی در نقش ستم
  • رئیس انجمن جامعه شناسی ایران: پروژه یکدست‌سازی همه جا شکست خورده است/ هر روز شکاف‌های عمیق‌تری بین ایدئولوژی حاکمیت با مردم می‌بینیم/ گروه‌های مختلف مردم به همدیگر احترام می‌گذارند
  • استقرار گروه‌های پایش، حفاظت، مرمت و باستان شناسی در نقش ستم
  • استقرار گروه های پایش، مرمت و باستان شناسی در مجموعه باستانی نقش رستم
  • زن ها در ۷۵ هزار سال پیش این شکلی بودند! |‌ عکس | این زن در کوه های زاگرس زندگی کرده است
  • حسرت هفته سهم بازیکن جوان پیکان (عکس)